Personale


Dyrlæge Ryan Thomsen

Ryan er født i 1964 i Aalborg og blev uddannet dyrlæge i 1991. Siden da har han arbejdet i klinisk praksis, overvejende med mindre husdyr som ansvarsområde. Han startede på vores klinikker i 1996 og blev medejer af firmaet i 1997. I 2001 afsluttede Ryan uddannelsen som “Fagdyrlæge i sygdomme hos hund og kat”, en 2½ årig efteruddannelse som er specielt fokuseret på mindre husdyrs sygdomme. Fagligt er han især interesseret i knoglekirurgi og knoglesygdomme. Ildere er også et område Ryan arbejder meget med og ved meget om.

Dyrlæge Turi Cramers

Dyrlæge Turi Cramers afsluttede sin veterinæreksamen i januar 2006. Siden da har hun arbejdet i klinisk praksis, primært med hunde, katte og heste.

Siden maj 2010 har Turi været ansat hos Galten Dyreklinik og blev medejer af firmaet 1. Januar 2011. Tidligere har hun klinisk erfaring fra blandet praksis i nordjylland, hesteafdelingen ved dyrlægegruppen Frijsenborg samt Hasselager Dyreklinik ved Lise Kousgaard.

Fagligt er Turi interesseret i medicinske sygdomme hos hund, kat og hest..

Turi bor på en landejendom med sin familie, hvor hun har sine heste, katte og en hund.

Veterinærsygeplejerske Christina Pedersen

Mit navn er Christina. Jeg er født i 1979, og færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i 2004.

Min elevtid foregik på på Fyn, på Rynkeby Dyreklinik.Efter endt elevtid blev jeg ansat her på klinikkerne i Galten og Ry.

Mine faglige interesser ligger indenfor laboratoriearbejde og farmakologi. Desuden er jeg interesseret i kaniners og marsvins sygdomme og ernæring.

Hjemmet ligger i Horsens og indeholder 1 mand og 2 drenge. Desuden en Zorro-kat og så min kvindelige samsvorne Tusindfryd.

Veterinærsygeplejerske Jeanita Jensen

Jeg er født i 1978 og bor i Skanderborg sammen med min mand, mine to børn og min hund Koda.

Jeg begyndte min uddannelse som veterinærsygeplejerske på Odder Dyreklinik i 2001, og afsluttede min sidste praktikperiode på en klinik i Tyskland. Jeg faldt for Tysklands charme, og blev ansat på en smådyrsklinik i Bremen i 2004.

Efter et par år i Tyskland begyndte hjemveen at melde sig (ude godt, men hjemme bedst), og 1. maj 2006 begyndte jeg at arbejde på klinikkerne i Galten og Ry.

Jeg blev uddannet som hundemassør i 2010, da jeg interesser mig for kroppens bevægelighed og musklernes arbejde,
hvor vigtig genoptræning er både før og efter skade eller operation, og hvordan massage og udstrækning kan forebygge skader.
Jeg holder mig opdateret med diverse fysioterapi kurser.

 

Veterinærsygeplejerske Lisbeth Lægdsgaard

Jeg er født i 1973 i Silkeborg og blev uddannet som veterinærsygeplejerske på Aarhus Dyrehospital
i 1999.

I 2005 afsluttede jeg uddannelsen til fagveterinærsygeplejerske i Etologi, en 2-årig
uddannelse med speciale i hunde- og katteadfærd.

Jeg bor i den dejlige natur i Virklund ved Silkeborg sammen med min mand, to piger, labradoren Peanut og border terrieren Kaktus. Jeg har, sammen med min mand og vores hunde, været bosiddende et par år i henholdsvis Nicaragua og Ghana. Tidligere har jeg været aktiv inden for såvel labrador avl som i hundesportsverden. Særligt vildtsporarbejde har haft min store interesse. Dette er dog sat på stand by for en periode, da Peanut nu nyder pensionist tilværelsen som familiehund, og bare skal klappes til alle hårene falder af.

Klinikassistent Vinni Bruhn

Jeg er født i 1963 i Åbyhøj. Efter min studentereksamen i 1983 har jeg arbejdet med mangt og meget, bl.a. har jeg haft min egen butik i Ry med rideudstyr, dyreartikler og foder. Jeg startede på klinikkerne i Galten og Ry i 1998, og er den daglige ansvarlige for butiks-delen i klinikkerne. Desuden er jeg husfotograf og webmaster på hjemmesiden.

Min mand og jeg bor på et nedlagt landbrug hvor vi har god plads til alle vores dyr. Vores dyrehold består af både hunde, katte, høns, samt en hel del heste. Vi har tidligere dyrket pony travløb og avl af Araberheste og Miniature Heste, men nu har vi lagt alle konkurrencerne på hylden, så hestene går bare og nyder deres otium.
Min anden store interesse er fotografering, især naturen og dyrene omkring mig og de store Rovfugle i særdeleshed.

Veterinærsygeplejerskeelev Isabella Busk

Jeg hedder Isabella og jeg er født i 1990. Jeg bor i Pindstrup, en lille by på Djursland. 
Efter gymnasiet valgte jeg at rejse rundt på egen hånd i USA og Mellemamerika. Det at rejse fangede mig, så jeg rejste igen - denne gang til Asien, Australien og Sydafrika. 
Jeg har altid været glad for dyr, så efter at have oplevet det halve af verdenen besluttede jeg mig for at følge min interesse og søge ind på veterinærsygeplejerskeuddannelsen og var så heldig at kunne få lov til at starte her på klinikken i oktober 2016. 
Top