Personale


Dyrlæge Ryan Thomsen

Ryan er født i 1964 i Aalborg og blev uddannet dyrlæge i 1991. Siden da har han arbejdet i klinisk praksis, overvejende med mindre husdyr som ansvarsområde. Han startede på Klinikkerne i Galten og Ry i 1996 og blev medejer af firmaet i 1997.

Ryan er “Fagdyrlæge i sygdomme hos hund og kat”, en efteruddannelse som er specielt fokuseret på mindre husdyrs sygdomme.
Fagligt er han især interesseret i haltheder og knoglesygdomme, samt sygdomme hos ildere.

Fritiden bruges på familien og motion, især cykling.

 

Dyrlæge Turi Cramers

Turi er født i 1975 og afsluttede sin veterinæreksamen i januar 2006. Siden har hun arbejdet i klinisk praksis, primært med hunde, katte og heste. Turi blev ansat på klinikkerne i Galten og Ry i 2010, og blev medejer af firmaet 1. januar 2011.

Tidligere har hun klinisk erfaring fra blandet praksis i Nordjylland, hesteafdelingen ved dyrlægegruppen Frijsenborg samt Hasselager Dyreklinik ved Lise Kousgaard.

Fagligt er Turi interesseret i tandsygdomme hos hund og kat, samt medicinske sygdomme hos hund, kat og hest.

Fritiden bruges på familien, ridning og håndbold.
Turi har heste og katte.

Dyrlæge Lotte Haubro

Lotte er født i 1976 og afsluttede sin veterinæreksamen i 2004.
Siden har hun arbejdet med smådyr i klinisk praksis.
Lotte blev ansat på klinikkerne i Galten og Ry 1. juni 2018.

Tidligere har hun klinisk erfaring fra Helsinge Dyreklinik, Anicura Centrum Dyreklinik og senest Anicura Århus Dyrehospital.

Fritiden bruges gerne i naturen og sammen med familien.

 

Veterinærsygeplejerske Christina Pedersen

Christina er født i 1979, og uddannet fra Rynkeby Dyreklinik i 2004, hvorefter hun blev ansat på klinikkerne i Galten og Ry.

I 2016 færdiggjorde Christina efteruddannelsen til Fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling på smådyr, og hun er derfor, sammen med dyrlægerne, ansvarlig for tandbehandlingerne på Galten Dyreklinik.

Christina har desuden særlig faglig interesse og viden omkring anæstesi, laboratorie og generelt behandlings arbejde, samt sygdomme og adfærd hos kaniner og gnavere. Christina følger både danske og udenlandske kurser / Kongresser for at opdatere sin viden på såvel tandbehandlinger som de øvrige interesseområder. Christina vil oftest befinde sig i behandlings og operationsrummene.

Fritiden bruges på familien
Christina har katten Tusindfryd og marsvinet Pjuske.

Veterinærsygeplejerske Jeanita Jensen

Jeanita er født i 1978 og uddannet i 2004. Praktiktiden var fordelt på Odder Dyreklinik og en klinik i Tyskland. Efter endt eksamen fik hun job på en smådyrsklinik i Bremen, hvor hun var indtil hun i 2006, blev ansat på klinikkerne i Galten og Ry.

Jeanita interesserer sig meget for kroppens bevægelighed og muskelarbejde, så i 2010 tog hun en ekstra uddannelse som hundemassør, og hun varetager nu alle genoptræningsforløb på klinikkerne. Jeanita er desuden den kreative ånd i firmaet. Det er hende som står for vinduesdekorationer og butiksudsmykning. Desuden har hun ansvaret for vores Facebook side.

Fritiden bruges på familien, motion og håndbold
Jeanita har hunden Koda og kaninerne Grå og Plet.

 

Klinikassistent Vinni Bruhn

Vinni er født i 1963 og har været ansat på klinikkerne i Galten og Ry siden 1998.

Vinni er er den daglige ansvarlige for butiksdelen i klinikkerne, og hun er som oftest at finde bag skranken i en af butikkerne, eller ved telefonen. Vinni varetager desuden mange af de administrative opgaver i firmaet. Derudover er hun husfotograf og webmaster på hjemmesiden.

Fritiden bruges på naturfotografering og alle dyrene hjemme på det nedlagte landbrug.
Vinni har heste, hunde og katte.

Veterinærsygeplejerskeelev Line Sø

Line er født i 1995.og startede som elev på klinikkerne i Galten og Ry i juni 2018.

Line afsluttede sin studentereksamen i 2015. Hun blev i 2017 uddannet som salgsassistent, og har nu valgt at uddanne sig til veterinærsygeplejerske.

Line skal jo lære alt som følger med jobbet som veterinærsygeplejerske, så hende møder man både i butikkerne, i konsultationerne og ved telefonen, ligesom hun er med ved operationerne inde bagved.

Fritiden bruger Line sammen med sin forlovede og vennerne, hvor der spilles spil.
Desuden dyrker hun motion (rulleskøjter).

Line har en Norsk skovkat som hedder Miv.

 

Veterinærsygeplejerskeelev Mette Bülow-Nielsen

Mette er født i 1992 og startede som elev på klinikkerne i Galten og Ry i August 2020.
Mette afsluttede studentereksamen i 2012. Siden da har hun bl.a. rejst meget rundt i verden, læst international virksomhedskommunikation og arbejdet på internatet i Tranbjerg, The Voice of Pets. 
I sin fritid spiller Mette badminton og hygger sig med venner og familie. 
Mette har sin løvehovedkanin, Tesla, som går frit i haven. 
Top